Kursus

Birgitte Breuning

Kommende kurser:

FOF Gentofte

 

Strik for begyndere/let øvede

Lær at strikke efter Birgitte Breunings strikkebog: Strik på den fede måde. Vi lærer at slå masker op, strikke ret og vrang, patentstrikning, strikke knuder og meget mere. Medbring selv garn. Der er også mulighed for at købe nogle af garnerne på kurset. Der er brugt pinde i mange tykkelser, som evt kan lånes. Hvis du er interesseret i bogen, kan den købes på kurset eller lånes på biblioteket.

9.1.17 - 30.1.17 kl.12.30 Klik og tilmeld her

 

Cashmere tørklæder a la Sophie Digard/letøvede

 

Nu har du chancen for at lave dit helt unikke tørklæde. Vi hækler tørklæder af de fineste garner: Cashmere, alpaka, merinould og silke. Dette er luksusudgaven a la de berømte Sophie Digard-tørklæder. Vi lærer at vælge materialer, hækle dele, samle dele samt hækle kant omkring tørklædet. Første gang vi mødes, vælger vi garn til tørklæderne. Garnet kan købes her eller medbringes selv. Det bemærkes, at der bruges en del eksklusivt garn. Når du først er kommet i gang, kan du slet ikke stoppe. Det er håndarbejdet, som du kan have med overalt - foran tv, i toget, i bilen og på ferien. Kendskab til hækling er en forudsætning.

12.1-9.3 kl.15 (8 gange) Læs mere her

 

Cashmere tørklæder a la Sophie Digard/letøvede

11.2.17 kl.10-15.30 Læs mere her

Jacquardhækling

 

Lær at hækle i den specielle teknik hvor den farve, der ikke benyttes, bliver hæklet med i stedet for at danne løkker på bagsiden. Vi kan hækle cover til iPad, iPhone og holdere til dine hæklenåle, nålepuder, toilettasker, punge og meget mere. Kendskab til hækling er en forudsætning. Medbring hæklenåle nr. 2, 2 1/2 og 3 samt merceriseret bomuldsgarn i forskellige kvaliteter. Der er også mulighed for at købe garn på kurset.

d.21.1.17 kl.10

Læs mere og tilmeld her

 

Hovedstadens husflid

 

Tørklæder a la Sophie Digard

4.2.17 kl.10-15.30

Læs mere her

FOF NORD

 

Strikkede karklude

Vi strikker karklude i ganske almindelig bomuldsgarn (8/4), som kan købes i enhver garnbutik eller supermarked. Du lærer at tage ud, strikke ret og vrang, patentstrikning. Medbring garn i forskellige farver samt strikkepinde eller rundpind nr. 3. Du kan også købe garn af underviseren og låne strikkepinde.

25.3.17 kl.10 Fredensborg. Læs og tilmeld her

 

Hæklede Cashmere tørklæder - let øvede

Nu har du chancen for at hækle dit eget helt unikke tørklæde! Vi hækler tørklæder af de fineste garner; cashmere, alpaca, merinould og silke. Dette er luxus-udgaven á la de berømte Sophie Digard-tørklæder. Vi vælger materialer, hækler enkelt-dele, samler delene og hækler kant omkring tørklædet. Birgitte har samlet 3 forskellige skønne, unikke tørklæde-kits (ren cashmere, Merinosilk og alpaca) som kan købes på kurset til favorabel pris 485,- Desuden vil der være 'garndunter' med: 5 gram a 20 kr. i mange farver. Det er fine, 2-trådede garner: mohair, alpaka og uld. Men du kan også vælge selv at medbringe garn. Medbring hæklenål 1,50 eller 1,75.

4.3.17 kl.10 Fredensborg Læs mere og tilmeld her

Broderi - halve korssting

Lær hvordan du broderer 'halve' korsting. Også kaldet petitpoint, (fr. 'lille sting'), broderisting, der, bortset fra at det er mindre, svarer til et halvt korssting og sys over et trådkryds i enten diagonale eller vandrette rækker på entrådet stof. Tråden må have en tykkelse, som bevirker, at broderiet dækker stoffet. Diagonale rækker begyndes i øverste højre hjørne og sys skiftevis oppefra og nedefra. Herved undgås skævtrækning af arbejdet.

Sy fx et cover til din mobiltelefon. Materialer kan købes på kurset eller medbringes selv. Der sys med DMC broderigarn eller håndarbejdets fremmes bomuldsgarn. Groft hørlærred: Nål uden spids.

18.3.17 kl.10 Rungsted kyst. Læs mere og tilmeld her

LOF

 

Tørklæder á la Sophie Digard. Nu har du chancen for at hækle dit helt unikke tørklæde. Vi hækler tørklæder af de fineste garner: Cashmere, alpaka, merinould/silke. Dette er luksusudgaven á la de berømte Sophie Digard-tørklæder. Vi lærer at vælge materialer, hækle dele, samle dele samt hækle kant omkring tørklædet. Garnet kan købes på kurset eller medbringes selv.

Gilleleje d.25.2.17 kl.10-15.30 Læs mere og tilmeld her

 

 

 

 

Jacquard hækling. Lær at hækle den specielle teknik, hvor den farve, der ikke benyttes, bliver med i stedet for at danne løkker på bagsiden. Vi kan hækle cover til IPad, IPhone og holdere til dine hæklenåle, nålepuder, toilettasker, punge og meget andet. Kendskab til hækling er en forudsætning

Gilleleje d.4.3.17 kl.10-15.30 Læs og tilmeld her

 

 

 

 

 

Copyright BirgitteBreuning.dk © All Rights Reserved Mail: breuning@mail.dk Telefon: 21 61 52 05