Kursus

Birgitte Breuning

Kommende kurser FOF Gentofte:

 

 

Strik

15.1-5.2.2018

 

Kom og strik en sweater. Vi lærer at slå masker op, strikke ret og vrang, patentstrikning, strikke knuder og meget mere.

 

Medbring selv garn. Der er også mulighed for at købe nogle af garnene på kurset. Der kan bruges pinde i mange tykkelser, som evt. kan lånes.

Tilmeld her

 

 

Strik for voksne og børn

16.1.-6.2.2018

 

 

Kom og strik en sweater. Vi lærer at slå masker op, strikke ret og vrang, patentstrikning, strikke knuder og meget mere.

 

Medbring selv garn. Der er også mulighed for at købe nogle af garnene på kurset. Der kan bruges pinde i mange tykkelser, som evt. kan lånes.

Tilmeld her

 

 

Jacquardhækling

27.1.2018

 

Lær at hækle i den specielle teknik hvor den farve, der ikke benyttes, bliver hæklet med i stedet for at danne løkker på bagsiden. Vi kan hækle cover til iPad, iPhone og holdere til dine hæklenåle, nålepuder, toilettasker, punge og meget mere. Kendskab til hækling er en forudsætning. Medbring hæklenåle nr. 2, 2 1/2 og 3 samt merceriseret bomuldsgarn i forskellige kvaliteter. Der er også mulighed for at købe garn på kurset.

 

Læs mere og tilmeld her

 

Cashmere tørklæder a la Sophie Digard/letøvede

 

20.1.2018

 

Nu har du chancen for at lave dit helt unikke tørklæde. Vi hækler tørklæder af de fineste garner: Cashmere, alpaka, merinould og silke. Dette er luksusudgaven a la de berømte Sophie Digard-tørklæder. Du lærer at vælge materialer, hækle dele, samle dele samt hækle kant omkring tørklædet. Første gang vi mødes, vælger vi garn til tørklæderne. Garnet kan købes her eller medbringes selv. Bemærk at der bruges en del eksklusivt garn. Når du først er kommet i gang, kan du slet ikke stoppe. Det er håndarbejdet, som du kan have med overalt - foran tv, i toget, i bilen og på ferien. Kendskab til hækling er en forudsætning.

Tilmelding her

Broderi

24.2. og 3.3.2018

Er du nybegynder og vil i gang med at brodere eller skal du blot have genopfrisket din korsstingsteknik, så er dette et kursus for dig.

 

Du lærer også hvordan du broderer 'halve' korsting - også kaldet petitpoint, (fr. 'lille sting'), broderisting, der, bortset fra at det er mindre, svarer til et halvt korssting og sys over et trådkryds i enten diagonale eller vandrette rækker på en- eller to-trådet stof. Tråden må have en tykkelse, som bevirker, at broderiet dækker stoffet. Diagonale rækker begyndes i øverste højre hjørne og sys skiftevis oppefra og nedefra. Herved undgås skævtrækning af arbejdet. Sy f.eks et cover til din mobiltelefon.

 

Materialer kan købes på kurset eller medbringes selv. Der sys med DMC broderigarn eller Håndarbejdets Fremmes bomuldsgarn. Groft hørlærred: Nål uden spids. Du er også velkommen til at medbringe allerede påbegyndte projekter og eget sygrej.

Tilmeld her

 

 

 

 

 

Copyright BirgitteBreuning.dk © All Rights Reserved Mail: breuning@mail.dk Telefon: 21 61 52 05