Kursus

Birgitte Breuning

Kommende kurser:

FOF Gentofte

 

Strik for begyndere/let øvede

Lær at strikke efter Birgitte Breunings strikkebog: Strik på den fede måde. Vi lærer at slå masker op, strikke ret og vrang, patentstrikning, strikke knuder og meget mere. Medbring selv garn. Der er også mulighed for at købe nogle af garnerne på kurset. Der er brugt pinde i mange tykkelser, som evt kan lånes. Hvis du er interesseret i bogen, kan den købes på kurset eller lånes på biblioteket.

9.10.17 - 20.11.17 kl.12.30 Klik og tilmeld her

Jacquardhækling

 

Lær at hækle i den specielle teknik hvor den farve, der ikke benyttes, bliver hæklet med i stedet for at danne løkker på bagsiden. Vi kan hækle cover til iPad, iPhone og holdere til dine hæklenåle, nålepuder, toilettasker, punge og meget mere. Kendskab til hækling er en forudsætning. Medbring hæklenåle nr. 2, 2 1/2 og 3 samt merceriseret bomuldsgarn i forskellige kvaliteter. Der er også mulighed for at købe garn på kurset.

d.4.11.17 kl.10-15.30

Læs mere og tilmeld her

 

LOF Gribskov

 

Tørklæder á la Sophie Digard. Nu har du chancen for at hækle dit helt unikke tørklæde. Vi hækler tørklæder af de fineste garner: Cashmere, alpaka, merinould/silke. Dette er luksusudgaven á la de berømte Sophie Digard-tørklæder. Vi lærer at vælge materialer, hækle dele, samle dele samt hækle kant omkring tørklædet. Garnet kan købes på kurset eller medbringes selv.

Gilleleje d.21.10.17 Læs mere og tilmeld her

 

 

 

Broderi

Er du nybegynder og vil i gang med at brodere eller skal du blot have genopfrisket din korsstingsteknik, så er dette et kursus for dig.

 

Du lærer også hvordan du broderer 'halve' korsting - også kaldet petitpoint, (fr. 'lille sting'), broderisting, der, bortset fra at det er mindre, svarer til et halvt korssting og sys over et trådkryds i enten diagonale eller vandrette rækker på en- eller to-trådet stof. Tråden må have en tykkelse, som bevirker, at broderiet dækker stoffet. Diagonale rækker begyndes i øverste højre hjørne og sys skiftevis oppefra og nedefra. Herved undgås skævtrækning af arbejdet. Sy f.eks et cover til din mobiltelefon.

 

Materialer kan købes på kurset eller medbringes selv. Der sys med DMC broderigarn eller Håndarbejdets Fremmes bomuldsgarn. Groft hørlærred: Nål uden spids. Du er også velkommen til at medbringe allerede påbegyndte projekter og eget sygrej.

28.10.17 Tilmeld her

 

 

 

 

 

Copyright BirgitteBreuning.dk © All Rights Reserved Mail: breuning@mail.dk Telefon: 21 61 52 05